VÍTE, ŽE...?

  • ChocoKebab se vyrábí z tradiční italské čokolády, která se nazývá Cremino.

  • Cremino se vyrábí z lískových oříšků pocházejíích z vyhlášené oblasti Piemonte. Piemonte je oblast v Itálii, jejíž lískové ořechy jsou odborníky považovány za nejlepší na světě. Právem tak nesou označení I.G.P. (Indication Georaphigue Protegée = chráněné zeměpisné označení). V tradiční receptuře Cremina je přímo dáno, že lískové oříšky musí pocházet z této oblasti.

  • Tyto lískové oříšky tvoří přibližně 1/5 obsahu čokolády.

  • Cremino obsahuje kakaové máslo, neobsahuje palmový olej.

  • Ferrero se při výrobě Nutelly nechalo recepturou tradičního italského Cremina inspirovat (pro srovnání: Nutella obsahuje méně lískových oříšků (pouze 13 %), obsahuje také palmový olej)

  • 10 - ti kg cylindr Cremina pro ChocoKebab se vyrábí ručně, nikoliv průmyslově.

  • V regionu Piemonte získal tento produkt označení „typicky řemeslnický produkt“.

  • ChocoPita neuvěřitelně krásně voní po citrónech a vanilce, její unikátní receptura je vytvořena přímo k dokonalému sladění chutí s Creminem.

  • ChocoPita není uměle dobarvovaná a neobsahuje konzervační látky. Má krásně žlutou barvu díky koření kurkuma.

  • Při pečení ChocoPity používáme speciální teflonovou dvouplotýnku, na kterou se nemusí přidávat žádný tuk. Při pečení těsta je proto cítit neodolatelná vůně ChocoPity a jejího přírodního sušenkového aroma, nikoliv spáleného oleje.

Najdete nás na Facebooku